>> HOME  INFORMATII DE AFACERI  

PREZENTARE DE FIRMA
Camera de Comert si Industrie Salaj pune la dispozitia agentilor economici interesati o modalitate moderna de promovare: prezentarea de firma, servicii si/sau produse.
Prezentarea de firma are drept scop promovarea produselor, serviciilor, imaginii firmelor romanesti si straine in mediul de afaceri din judetul Salaj. Agentii economici invitati sa participe la prezentarea de firma sunt stabiliti de comun acord cu reprezentantii firmei care sustine prezentarea. De asemenea pot fi invitati reprezentanti ai autoritatilor locale, ai institutiilor care au atributii Ón domeniul respectiv, precum si reprezentanti ai mass-mediei locale.
Prezentarea de firma si / servicii are avantajul de a permite contactul direct dintre firma care realizeaza prezentarea si si reprezentantii firmelor tinta. Contactul nemijlocit Óntre participanti ofera posibilitatea de a cunoaste detalii despre activitatea firmei, despre produsele / serviciile pe care aceasta le ofera si se concretizeaza Ón contracte si colaborari.
Pentru acest serviciu CCI Salaj va poate asigura:

  • mobilizarea si participarea firmelor interesate
  • sala cu dotarile tehnice necesare (retroproiector, videoproiector, ecran, s.a.);
  • servicii catering conform solicitarii
  • popularizarea actiunii Ón mass-media locala si Buletinul informativ al CCI Salaj;
  • prezenta mass-mediei locale la prezentarea de firma.

    DOCUMENTE NECESARE
    cerere redactata de solicitant adresata CCI Salaj
  •    © CCI SALAJ :: Tel: 0260/66.10.30, Fax: 0260/61.41.95 :: email: ccisalaj@ccisalaj.ro :: url: www.ccisalaj.ro